NEVŞEHİR(MHA) İlk yarısı tamamlanan Nevşehir birinci amatör küme futbol ligini grubunda namağlup tamamlayan İl Özel idare Spor lig arasını iyi değerlendirmek amacında.

Bu sezon iyi bir kadro oluşturan ve hedefi Nevşehir’i bölgesel amatör ligde temsil edebilen bir takım ortaya çıkarmak olan Özel idare Spor lige verilen arada boş durmuyor. Antremanlarını aralıksız sürdüren ve ligin ikinci yarısına ve ardından Play Off müsabakalarına hazırlanan il özel idare Spor Antrenörü Şakir Topoğlu, sezon başında hedeflerinin ilk aşamasını başarıyla geçtiklerinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarına dikkat çekti.

Ligin ikinci yarısında amatör liginde liderlik ve kümeden düşmeme mücadelesinin daha da kızışacağına değinen Özel idare Spor antrenörü Şakir Topoğlu, “Ligin ikinci yarısında da ilk yarıda olduğu gibi ligi namağlup olarak tamamlamak en büyük hedefimiz olacak. Amacımız hiçbir takımımızı rencide etmek değil. Hepsi de bu memleketin önemli değerleri. Bu bilinçle biz futbola yaklaşıyoruz. Ancak bizim hedefimiz amatör lig şampiyonluğunu kazanarak Play-off müsabakalarını da geçerek ilimizi bölgesel amatör ligde temsil edebilmek olacak. Bu amaçla lige verilen arayı iyi değerlendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diye konuştu.