NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK, daha önce görüşüp prensipte anlaştığı ancak bir takım anlaşmazlıkların çıktığı gözlenen Orta saha oyuncusu Özenç Albayrak ile anlaşmaya vardı. Futbolcu yeni sezonda kırmızı beyazlı formayı giyecek.

Düzenlenen basın toplantıında açıklamalarda bulunan Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Spor GK’nın yeni sezondaki hedeflerine ulaşması için Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Cantekin, “Teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda Nevşehir Spor’umuzun yeni sezonda hedeflerine ulaşabilmesi için transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özenç Albayrak’ın yeni sezonda takımımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Futbol hayatına Mersin Kuveyi Milliye takımında başladığını söyleyen daha sonra da Ankara Spor alt yapısında, Kıbrıs’ta, Batman Petrol Spor’da, Osmaniye Spor’da , Akşehir Spor ve MESKİ Spor’da oynadığını kaydeden Kırmızı beyazlı takımın yeni transferi Özenç Albayrak, yeni sezonda Nevşehir Spor’a yararlı olacağına inandığını kaydetti.

Konuşmaların ardından futbolcuyu 1 yıllığına kırmızı beyazlı takıma bağlayan sözleşme Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Yönetim Kurulu Üyeleri Serhat Cantekin ve Mehmet Bıyık tarafından atıldı.