Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Nevşehir Belediyespor'a Diyarbekirspor A.Ş müsabakasında meydana gelen saha olayları nedeniyle 13 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. 

Nevşehir Belediyespor'a 13 bin 500 lira para cezası verildi

İşte TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan yapılan açıklama;

NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübünün, 18.10.2020 tarihinde oynanan NEVŞEHİR BELEDİYESPOR-DİYARBEKİRSPOR A.Ş. Misli.com 3. Lig 1. Grup müsabakasında, protokol tribününde yer alan mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 4.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübünün, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınması ile protokol tribününde sosyal mesafe kuralına ve oturma düzenine aykırı olarak oturmalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada NEVŞEHİR BELEDİYESPOR Kulübü görevlisi HASAN YILMAZ'ın, müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 90 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, Karar verilmiştir.

Kırmızı Beyazlı camiadan TFF'ye büyük tepki...

Nevşehir Belediyespor camiasında ise Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) aldığı karara tepkiler giderek artıyor. 

PFDK'dan Nevşehir Belediyespor'a gelen bu ceza Nevşehir spor kamuoyunda büyük tepki topladı. Sporseverler, TFF'nin Nevşehir'e karşı bir ön yargısı mı var? Biz zaten her hafta hakemlerden yana sürekli yanlış tutum ve kararaları ile çekiyoruz al şimdi birde ceza... Futbol Federasyonunun aldığı bu kararlar dolayısıyla kınıyoruz dediler.

Haber: Mustafa Ferveren