Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı Elazığ Özel İdare spor takımını mağlup etti.
 
TKBL 2. Lig C grubunda mücadele eden Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı deplasmanda karşılaşmış olduğu Elazığ Özel İdare sporu 72-71 mağlup etti. Maçın ilk periyotunu 19-18 geride kapatan Nevşehir Gençlik spor Bayan Basketbol takımı ikinci periyotu 44-38 önde kapatmasını bildi. Maçın üç ve dördüncü periyotlarının oldukça çekişmeli geçtiği maçta üçüncü periyotunu da Nevşehir Gençlik Spor bayan basketbol takımı 62-60 önde kapattı. Maçın son periyotunda ise oldukça çekişmeli geçti. Her iki takımında karşılıklı sayıları ile geçilen dördüncü ve son periyotta Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı maçı 72-71 kazanmasını bildi.
Maçın en skorer ise Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takım oyuncusu 29 sayı ile Merve Yalçın olurken, Elazığ il Özel İdare Spordan ise Kübra Erel 23 sayı ile oynadı.
 
Bu sonucun ardından temsilcimiz Nevşehir Gençlik Spor Bayan Basketbol takımı grupta puanını 16’ya yükseltirken 5. Sıraya çıktı.