Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından geçen yıl başlatılarak yoğun katılımın sağlandığı Ramazan Ayı Spor Etkinliklerimizde Ramazan Ayının başlayacak olması ile birlikte iftar sonrası antrenmanlarımızla da gerçekleştirilmeye devam edecektir.

Çocuklarımızın ve halkımızın spor kompleksimizde 7/24 güvenli bir şekilde spor yapmaları için Müdürlüğümüzce her türlü imkan sağlanarak, gündüz antrenmanlarımız devam ederken iftar sonrası aileler içinde  çim sahalarımızda yürüyüş, yüzme, kondisyon çalışmaları ile çocuklarıyla birlikte spor yapma imkanı buluyor.

İlk olarak Ramazan Ayı Şehit Polis Semih Turgut anısına Veteranlar Basketbol Turnuvası ile 29.05-23.05-2017 tarihleri arasında Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda saat 22:00 da 8 takımın (Nevşehir Belediyesi- Kapadokya Masterler- Derinkuyu M.E.A.L. - Kardelen Koleji-Altınyıldız Koleji -Hacı Bektaş Veli Üniversitesi- Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü-Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü )katılımı ile müsabakalar başlayacaktır.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak takımlara başarılar dileriz.