Ak Parti Kızılcahamam kampının son gününde yüzde 51,58 oy oranıyla Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, il belediye başkanları arasında ilk beşe girerek, ödül almaya hak kazandı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takdim etti.

'O güller sizin için'di,
Bu ödül de sizin...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'da ödülün ardından yaptığı açıklamasında; "Yerel seçimlerde hemşehrilerimizin şahsıma gösterdiği teveccühten dolayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Nevşehir'imizi temsilen bu ödüle layık görüldük..Hamdolsun.. Vermiş olduğu oylarla bu başarıda desteklerini esirgemeyen kadim hemşehrilerimize;seçim süreci boyunca gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza ve Teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Gurur Senin Nevşehir...!

AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Mustafa Açıkgöz: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman sahip çıkan aziz Nevşehir’imize, tüm teşkilatımıza, Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya, İGM Başkanımız Gürbüz Dinç’e ve AK ilçe, belde belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. " dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanarda:" 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarındaki oy oranına göre başarılı iller sıralamasında ilk 5’e giren şehrimiz adına , Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dan ödülümüzü Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı ile birlikte aldık.. Bu başarıda Emeği geçen başta Nevşehirli hemşehrileriniz olmak üzere, tüm kademe teşkilatlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.. 
#HerşeyGüzelOlacak" dedi.