Işıklandırma Çalışmaları Sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde son yıllarda halkın büyük ilgi gösterdiği yürüyüş etkinliğinin başlıca adresi olan 3 nolu çim sahanın etrafında ışıklandırma çalışmaları sürüyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde bulunan ve aydınlatma çalışmaları yetersiz olduğu için Vatandaşların akşam saatlerinde yürüyüş yapamadıkları 3 nolu çim sahanın ışıklandırılması için il müdürlüğünün girişimleri devam ediyor.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde sahanın dört bir yanına yeni elektrik direkleri dikildi. Işıklandırma giderlerinin ise MEDAŞ tarafından yapılamayacağını göz önüne alan İl Müdürlüğü aydınlatma giderlerinin il müdürlüğünce yapılmasını kararlaştırdı.

Öte yandan akşam saatlerinde de söz konusu alanda yürüyüş yapabilecek Vatandaşların güvenliği için bir yandan il müdürlüğü bünyesinde görev yapan özel güvenlik personelleri görev alırken, öte yandan da sahanın çeşitli alanlarına yerleştirilen kameralar sayesinde Vatandaşların huzur içerisinde burada yürüyüşlerini yapabilmeleri sağlanacak.