Nevşehir Spor GK Teknik Direktörünü Buldu

Sait Taş Nevşehir Sporun Yeni Teknik Patronu 

NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Futbol liginde yeni sezonda ilimizi temsil etmeye hazırlanan Nevşehir Spor GK’ da teknik direktör arayışları sona erdi. Sait Taş ile anlaşan kulüp yönetimi 20 Eylül 2013 tarihinde resmi anlaşmayı yapacak.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısına Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin’in yanı sıra kulüp başkan yardımcıları Sedat ve Serhat Cantekin, Kulüap Yöneticileri Mehmet Bıyık ve Duran Sütveren’de katıldı.

Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, son olarak Kemer Spor’u şampiyon yapan Teknik Direktör Sait Taş’ın ve beraberindeki ekibinin sayesinde özlenen Şampiyonluğa ulaşmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Cantekin, “Nevşehir Sporumuzu bulunduğu yerden en iyi yere taşıyacak, daha önce ligde bulunduğu takımı şampiyon etmiş hocamızla Prensipte anlaştık. 20 Eylül itibariyle de sözleşmemizi yapacağız. Resmen Nevşehir Sporumuzun hocası olacaklar kendileri. Hoş geldiniz diyorum. Kendisi en Kemer Sporu şampiyon etti. Uzun görüşmeler neticesinde anlaşmaya vardık. Nevşehir Sporumuzu en iyi yere getirmek için beraber çaba sarf edeceğiz. Nevşehir Spor camiası adına hocamıza, yardımcı Antrenör hocamıza ve ayrıca kaleci antrenörü hocamıza Nevşehir’imize hoş geldiniz diyorum. İnşallah Nevşehir Sporumuzun özlediği şampiyonluğa bu kadromuzla ulaşırız” dedi.

Nevşehir’in Üçüncü hatta ikinci ligde bir takımının olması gerektiğini düşündüğünü kaydeden Nevşehir Spor GK Yeni Teknik Direktörü Sait Taş, “Ben yaklaşık 15-20 gün önce Necmi Cantekin Bey ve diğer yöneticileriyle tanışma fırsatım oldu. Bir sıcaklık ve ailesi havası hissetim. Nevşehir Spor’u ve Nevşehir’i tercih etmemde öncelikli nedenlerden biri de bu. Ben bu gibi illerin profesyonel liglerde takımı olmadığı zaman üzülüyorum. Nevşehir’in üçüncü hatta ikinci lig de takımının olması gerektiğine inanıyorum. Şehrinde desteği ile bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Yardımcı Antrenör olarak Nevşehir Spor GK Yönetim ile anlaşmaya varan Hasan Koçer’de, “Sayın Hocamız, Yönetim Kurulumuz ve Nevşehirlilerin desteği ile Nevşehir Sporumuzu hak ettiği yere taşımak için gayret göstereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Açıklamaların ardından Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Başkan Yardımcıları Serhat ve Sedat Cantekin, Teknik Direktör Sait Taş, Yardımcı Antrenör Hakan Koçer, Kulüp Yöneticileri Mehmet Bıyık ve Duran Sütveren toplu fotoğraf çektirdi.