Sakaryaspor'un sevgilisi ve takımın usta ismi Nevşehirli Dilaver Güçlü oynadığı başarılı futbolu ile Yeşil siyahlı taraftarlarının sevgilisi oldu.

Türk futbolunun önemli kulüplerinden Sakaryaspor, TFF 2. Lig playoff yarı final mücadelesinde, evinde Sarıyer'i 4-0 mağlup edip, final kapısını ardına kadar açtı. Bu maçta Nevşehirli Dilaver Güçlü ise 3 asist ile oynarak maçın yıldızı oldu.

50 sırt forması ile mücadele eden Nevşehirli değerli hemşehrimiz Dilaver Güçlü, FİB Haber Merkezimiz vasıtasıyla Nevşehir Belediyespor'a final karşılaşmasında başarılar diledi. 

Bizde FİB Haber Merkezi Olarak Nevşehirli değerli hemşerimiz Dilaver Güçlü'ye futbol yaşamında formasını giydiği Sakaryaspor'a da final maçında başarılar dileriz. 

 Dilaver Güçlü Kimdir ?...

Nevşehir Ürgüplü gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak Dilaver Güçlü, 20.02.1986 tarihinde Almanya'nın Velbert şehrinde dünyaya geldi. 50 Sırt Forması ile futbol yaşantısını sürdüren Dilaver Güçlü'nün boyu 1,72 cm'dir. Sakaryaspor forması giyen Dilaver Güçlü oynadığı mevkii Orta saha - Sol Kanat oyuncusudur. 

Almanya'da Borussia Dortmund'da yetişip Bochum'da profesyonel olan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusu 2009-2010 sezonunda Manisaspor'da 2010-2011 sezonunda ise Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'ın çalıştırdığı Samsunspor'da forma giydi. Sonra sırasıyla Denizlispor, Göztepe, Osmanlıspor, Balıkesirspor, Giresunspor, Gümüşhanespor ve en son Sakaryaspor formalarını giydi.