Sarayönü Belediyespor'dan Bilgiler:

Bölgesel Amatör Lig'de ilk haftayı deplasmanda mağlubiyetle kapatan Sarayönü Belediyespor, ikinci haftada kendi sahasında bu defada Kozan Belediyespora 2-1 mağlup oldu.

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 4. grupta oynadığı sezonun ilk karşılaşmasında Karaman Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.İkinci haftada bu kez kendi sahasında Kozan Belediyesporla karşılaşan Sarayönü Bld.Spor bu karşılaşmadada ilk yarıda 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmaktan kurtulamayarak ilk iki haftayı puansız kapatarak grupta son sırada yer aldı.

Rakibimizde 2 Eksik Var.

Mustafa Baştin Kırmızı kart cezalısı: Takımda Orta sahanın önemli ismi Ligin ilk hafta maçında Karamanspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Nevşehirspor maçında oynayamayacak.

Sarayönü Belediyespor'un forvet oyuncularından Murat Özenç, Karaman Belediyespor karşılaşması öncesinde antrenmanda sakatlanmış ve  Sağ baldırında ikinci dereceden yırtık olduğu tespit edilen oyuncunun iki hafta sahalardan uzak kalması sonrası Hücumda takımın en önemli silahlarından forvet oyuncusu Murat'ın, Nevşehirspor deplasmanına yetişmesi bekleniyor.

Nevşehirspor da ise Adana Hadırlıgücü maçında kırmızı kart gören Emre Uzunca  bu maçta cezalı olduğu için oynayamacak.
Nevşehirspor da hedef mutlak 3 puan.

Ligin ilk iki haftasında Eksi iki averajla ligin dibine demirleyen Konya temsilcisinin Nevşehirspor maçında nasıl bir oyun sergileyeceği merakla bekleniyor.

Öte yandan Nevşehirspor'un Yıldızı El Hadji Saliou Seck, www.fibhaber.com dan Kırmızı-Beyazlı taraftarlara çağrı yaparak bu maç çok önemli.Bu yıl yakalayacağımız başarıların ardında şüphesiz en büyük Nevşehirspor taraftarları olarak sizler olacaksınız.Takımımıza sahip çıkmak için sizden tek isteğimiz trübünlerdeki yerlerinizi alarak tam bir karnaval havasında bizlere destek olmanız.İnanaıyorum ki yarın Gazi stadında yine tek yürek olarak güzel bir galibiyet alarak taraftarlarımıza Kurban Bayramı hediyesi yaşatmak istiyoruz dedi.