Nevşehirspor'un Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 25. hafta maçında Ceyhanspor'u 3-1 yenmesinin ardından Nevşehir de galibiyet coşkuyla kutlandı. Karşılaşma sonrası sokaklara dökülen Nevşehispor taraftarları Atatürk bulvarı Ziraat bankası önünde toplanarak meşale yakıp, tezahüratlar eşliğinde Şampiyonluğu doyasıya kutladı. Yoldan geçen arabalarda korna çalarak galibiyet sevincine ortak oldu. Taraftarlar cadde boyu tezahüratla eşliğinde bir süre yürüdü.  

Nevşehirspor kafilesi şehir girişinde büyük sevinçle karşılandı.

Bal liginde Şampiyon olan takımlarını meşaleler eşliğinde "Şampiyon" tezahüratları ile karşılayan Nevşehirspor'a gönül veren Taraftarlar, Nevşehirspor Yönetimi, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Maçın hemen ardından Ceyhan'dan Nevşehir'e doğru yola çıkan Nevşehirspor kafilesi akşam saat: 23.00 sularında şehre girerken, Ziraat Bankası önünde toplanan binlerce kırmızı beyazlı taraftar grubu tarafından coşkuyla karşılandı.

Kırmızı Beyazlı taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan Nevşehirspor kafilesindeki futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulunuldu. Sırasıyla önce Kulüp Başkanı Salih Dirikoç, kaleci Can, Buzo, Yannick, Furkan ,Eray teker teker takım otobüsünden dışarı çıkartılarak omuzlara alındı.

Şampiyon Nevşehir tezehuratlarıyla şehri inleten kırmızı beyazlı taraftarlar, Play Off'ta ki rakipleri Kırşehir Belediyespor'uda yenerek 3.lige çıkacaklarına inandıklarını ifade ettiler.   

Bu Güzel Şehire Proefosyonel Lig yakışır...!

Şampiyon oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Nevşehirspor Kulübü Başkanı Salih Dirikoç, 'Lige iyi bir başlangıç yaptık ve sonucunda şampiyon olduk. İyi bir ekiple yola çıktık, hedefimize ulaşmak için artık tek bir play-off maçı kaldı. Bu maçı da alarak 13 yıllık 3. lig hasretimizi gidereceğiz. Yönetim kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, futbolcu kardeşlerimize, Protokolümüze ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ve Şampiyonluğu onlara armağan ediyoruz' dedi.

"Azmin Zaferi , Allah'ın izniyle Bu sene 3.Ligdeyiz"

Şehir bizim aşk bizim...
Şampıyon NEVŞEHİR