Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Belediye Başkanı Hasan Ünver,  Spor Toto BAL Ligi ekiplerinden Nevşehirspor için, yeni sezon öncesi istişare toplantısında Kulüp Yöneticileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. 2017-2018 futbol sezonunda şehrin bir markası olarak Nevşehirspor'un şampiyon olarak 3.lige çıkması adına önemli kararların alındığı toplantıda Kırmızı-Beyazlı takımın Profesyonel Lige Çıkartılması İçin Bütün Şartlar Zorlanacak ,Belediyemizde Takima Maddi Yardimda Bulunacak ,Nevşehir Tek Yürek Olacak, Son Olarakta Yeni Stadyumun Son Durumu Masaya Yatirildiği belirtildi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver burada yaptığı konuşmasında, Bölgesel Amatör Ligi(BAL)ndeki temsilcimiz Nevşehirspor’a her zaman için desteklerinin  tam olduğunu belirtti. Salih Dirikoç başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Ünver,  “ Şehrimizin BAL ligindeki temsilcisi Nevşehirspor’a desteğimiz her zaman tamdır. Bugüne kadar imkanlarımız el verdiğince Nevşehirspor’ın yanında olduk, bundan sonra da olmayı sürdüreceğiz. Şimdiden böylesine önemli bir görevi üstlenme kararlılığını ortaya koyan arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamlılığını temenni ediyorum. “ dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, "Nevşehir Spor Yönetimiyle istişare toplantısında bir araya geldik. İlimize ve kulübümüze hayırlara vesile olsun..."dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider'de "Nevşehir Spor Yöneticilerimizle istişare toplantısında, yeni sezona dair önemli kararlar alıyoruz. İlimize, takımımıza hayırlı olur inşallah" dedi.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Nevşehirspor 'umuz için bir aradayız. Profesyonel lig yolunda tek yüreğiz, hedef yeni sezonda Şampiyonluk..."

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da tüm yönetim kurulu üyeleri olarak Nevşehirspor’un başarılı bir sezon geçirmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirterek, her zaman yanlarında olduklarını hissederek büyük güç aldıkları Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.