Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Artı, 2. Lig’e yükselme playoff müsabakaları öncesinde hazırlıklarını sürdüren Nevşehir Belediyespor’un antrenmanını kulüp başkanı Esat Özaltın ile birlikte izledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 3.Ligde gruplarında 2,3,4 ve 5.sırada yer alan takımların playoff maçları oynanması kararının ardından mücadele ettiği 3.Lig 3.Grupta 4. Sırada yer alarak playoff oynamaya hak kazanan Nevşehir Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

2. Lig’e yükselme playoff ilk maçında 20-28 Temmuz tarihleri arasında Rize temsilcisi Pazarspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde Gazi Stadı’nda Teknik Direktör Taner Öcal nezaretinde çalışan kırmızı beyazlı ekibin antrenmanını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve kulüp yöneticileri ile birlikte izledi.

Antrenman sonunda teknik heyet ve futbolculara 2. Lig yolunda başarılar dileyen Arı, “Zorlu bir süreç ve zorlu bir sezon yaşadık. Sezona şampiyonluk parolasıyla girmiştik ancak şanssızlıklar peişimizi bırakmadı. Sonrasında yaşanan pandemi süreci ve şimdi 2. Lig’e çıkmak için son bir şansımız var. Antalya’da oynayacağımız playoff müsabakaları ile ben bir üst lige çıkacağımıza inanıyorum. Biz zaten takımımızı 40 gün önce antrenmanlara başlatmıştık. Play off maçlarına ekibimiz sıkı bir şekilde çalışıyor. Antalya’da 20 Temmuz tarihinde başlayacak olan dörtlü playoff turnuvalarına hazır bir haldeyiz. Bugün de takımımızın son halini görmek için takımımızın kendi içerisinde yaptığı çift kale maçı izliyoruz. Takımımız hazır, moral ve motivasyonumuzüst seviyede. Biz elimizden gelen her türlü gayreti her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. İnşallah futbolcularımız, hocalarımız, yönetimimiz ile birlikte birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek şampiyon olacağız. Bu şehre şampiyonluk sevincini bir kere daha yaşatmak istiyoruz.” dedi.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ise, takım olarak playoff maçlarından zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Özaltın, “Ligler Haziran ayına ertelenmesinin ardından Temmuz ayına ertelenince biz Federasyona bu sıcaklarda maçların oynanamayacağını özellikle belirttik. Ama bizim düşüncemiz playoff maçlarının oynatılmasıydı. Sağ olsun federasyon görüşümüze karşı playoff oynatarak bütün takımlara adil olan kararı verdi. Biz 32 günden beri çalışıyor ve bugün 52.antrenmanımızı yapıyoruz. 3.Lig içerisinde en hazır olan takımlardan biriyiz. Biz kupayı Nevşehir’e getireceğiz ve 2.Lige çıkacağız” şeklinde konuştu.