Nevşehir 1.amatör kümenin yeni ekiplerinden Görespor ligin üç haftasında aldığı 3 galibiyetle sezona bomba gibi başladı.Görespor bugün oynadığı maçta Acıgölspor u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerken grubunda liderliği daha şimdiden garantilemiş gözüküyor.En azından bu anlamda çok büyük mesafe aldı. Kulüp Başkanı Ramazan Korkmaz,Ahmet Ertaş,Ahmet Ceylan,Umut Aras,Murat Bal,Ahmet Gündoğdu Yönetiminde Görespor Başarılı Teknik kadrosu ve futbolcularıyla ligin henüz üçüncü haftasında Nevşehir kamuoyundan büyük övgü ve beğeni toplarken şuan için ligin en çok konuşulan ekibi olmayı da başardı.

Sıkı Durun Görespor Geliyor….

Açıkçası Nevşehir de sporseverlerin büyük beğeni ve takdirini toplayan Görespor kendisinden daha çok söz ettirecek gözüküyor. Nevşehir de spora ve Türk futboluna çok farklı bir ses ve farklı bir renk kattığı için Tüm Görespor camiasını şimdiden tebrik ediyor kutluyor daha büyük başarıları bekliyoruz.

Çalışmanın İnancın azmin iş bilmenin ve ekip ruhu olabilmenin mükafatı GÖRESPOR Nevşehir de tarih yazmaya hazır.Bu hızlı çıkış ve bu uzun yolda Göresporumuza başarılar diliyoruz.

Acıgölspor:1 - 5 Görespor

Goller:Alper Yalçın, Uğur Üzümcü, barış boğazköy 2, umut erdoğdu

Maçın Adamı oyuna sonradan girip galibiyetde büyük payı olan ***Yasin Şimşir***