Nevşehir Siyaset arenasında kulislerde 31 Mart 2019 'da yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı için ismi geçen, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim Arı, Türk futbolunun bilinen ünlü eski futbolcularından Giray Kaçar, Bülent Akın, Mehmet Nas, Emrah Bozkurt ve Elyasa Süme’ninde forma giydiği gösteri maçında yer aldı. 

Futbol sahalarında gösterdiği üstün performansı ile büyük beğeni toplayan Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Rasim Arı; "Hatay’da Sosyal Uyum Projesi kapsamında eski Milli Futbolcu kardeşlerimiz ile turnuvanın finalini gerçekleştirdik.." dedi.

Karşılaşmaya ilişkin değerlendirmede bulunan Daire Başkanı Rasim Arı; "Sosyal Uyum Projesi kapsamında Hatay’da Eski Milli Futbolcularımız ile Suriyeli Şampiyon futbolcu kardeşlerimiz arasında muhteşem bir gösteri maçı gerçekleştirdik... Bugün yorulduk lakin huzurluyuz sadece işimizi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz..." ifadelerini kullandı.

Spor dostluktur, kardeşliktir, rekabettir. Bu vesile ile Tüm genç kardeşlerimize spor yapmalarını tavsiye ediyor tesislerimize davet ediyorum dedi.