Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Müstakil Spor Hizmetleri Daire Başkanı Nevşehirli hemşehrimiz Rasim ARI, Masa tenisinde mücadele eden Nevşehirli olimpiyat sporcusu Nergiz Altıntaş'ı makamında ağırladı. Nevşehirli olmaktan ve Nevşehirli hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı her zaman gurur duyduğunu belirten Arı, Gençlik ve Spor Bakanlığının projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Arı ziyarete ilişikin yaptığı açıklamasında; "Olimpiyat sporcumuz Dünya ve Avrupa şampiyonalarında dereceye giren Nevşehirli hemşehrim Nergiz Aslantaş beni ziyaret etti. Bugüne kadar azmi ve başarıları ile gündem olan bir Nevşehirli kardeşimi tanımamış olmanın ezikliğini yaşadım... Bütün Nevşehirlilerin de bu başarılı hemşehrimizi tanımasını umut ediyorum..." dedi.

Altıntaş ile bir süre görüşen Arı, daha sonra bir sürpriz yaparak, Nevşehir plaka numarası olan 50 sırt numarasıyla Nevşehirspor forması hediye etti.

Hafta sonunda 3.Lige yükselme karşılaşmasında Antalya'da Nevşehirspor-Ödemişspor maçı oynanacağını ve bu önemli maçta Nevşehirspor'umuza başarılar diliyorum diyen Arı, Nergiz Altıntaş ve ailesini bu maç için Antalya'ya davet etti.

Nevşehirli olmanın her zaman ayrıcalığını yaşadığını ifade eden Altıntaş, ziyaretin ardından misafirperverliği, forma hediyesi ve yakın ilgisinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı'ya teşekkür etti.

...........................................................

Adı - Soyadı: Nergiz Altıntaş

Doğum Tarihi: 16.08.1990

Engel Nedeni: Omurilik İntihabı Boğaz Enfeksiyonu

Spor Dalı Branşı: Masa Tenisi
 

Nergiz Altıntaş kimdir İşte Genel Bilgiler:

16.08.1990 Nevşehir doğumlu. 2005 yılında Transwers Mileyit ( boğaz enfeksiyonundan ) engelli oldu.  2007 yılında antrenörü İlhami Kılınçkaya sayesinde masa tenisine başladı.. 2012 Londra Paralimpik Oyunlarına katıldı.
Dereceleri:

Yıl ve Dereceleri


2014 2. Dünya Şampiyonası - Takım

2015 2. Avrupa Şampiyonası - Takım

2015 2.Avrupa Şampiyonası - Ferdi

Haber:Mustafa Ferveren