NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK Yönetiminin ziyaretleri sürüyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, ilimizde futbola verdikleri emekten dolayı Nevşehir Spor GK Yönetimine teşekkür ederken, yöneticilere işte böyle seslendi.

Nevşehir Spor GK Başkanı Necmi Cantekin ve beraberindeki kulüp yöneticileri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Müdürü Ünlüer’e Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübüne gösterdiği yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, Nevşehir Gazi Stadında ilimizde kamp yapan takımların antrenman yapmasının önümüzdeki ay başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig sürecinde Nevşehir Spor GK takımı açısından bazı sıkıntıları da beraberinde getireceğine dikkat çekti.

Gazi stadının Antrenman sahası olarak kullanılması ve saha zemininin bozulmasının bölgesel amatör lig sürecinde bazı olumsuzlukları ortaya çıkarabileceğine vurgu yapan Cantekin, İl Müdürlüğünden gazi stadını değil de diğer sahaların takımların antrenmanı için tahsis edilmesini rica etti.

Bu isteği gayet makul karşıladıklarını ve şehrin profesyonel ligde temsil edilebilmesi parolasıyla bu yıl da ilimize temsil edecek olan Nevşehir Spor GK takımının bu talebini olumlu bulduklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, “İlimizin futboluna verdiğiniz emeklerinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Hani bir sabır noktası vardır ya. Bence siz sabır noktasını da çoktan aştınız. Bölgesel amatör ligde bulunan bir takımın taraftar desteği alması önemli. Ben Nevşehir’de taraftarların takımı desteklenmesine de büyük önem veriyorum. Takıma belediyenin, Sivil toplum kuruluşlarının destek vermesine de sevindim. İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen neyse onu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sonuçta bu takım ilimizin takımı” ifadelerinde bulundu.