Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor arasında oynanacak olan 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi Cebeci Stadında yapılan son antrenmanda takımımızı ziyaret eden Ankara'da yaşayan Nevşehirliler, kırmızı beyazlı futbolculara baklava ikram etti. 

Cebeci Stadında yapılan antrenmanı izleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, Ankara Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Ürgüp dernek yonetim kurulu üyesi Zekai Ulusoy, Hüseyin Ödemiş, Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Ahmet Gök ve Kemal Çevirme ile birlikte çok sayıda Nevşehirliler antrenman sonrası Nevşehirsporlu futbolculara baklava ikram etti.

İdman sırasında futbolcuların hırsları gözlerinden okunurken, Buzo’nun attığı muhteşem goller gözlerden kaçmadı. Çift kale idman sonrası futbolcular Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı’nın dağıttığı baklavaları afiyet ile yerken neşeli tavırları sözlen kaçmadı.

Kırmızı-Beyazlı futbolcular yarın oynayacakları Nevşehirspor - Kırşehir Belediyespor 3. Lige yükselme play-off müsabakası öncesi taraftarlara 3.Lig sözü verdiler.