UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu öncesi Trabzonspor'da,  düzenlenen basın toplantısına Şota Arveladze'nin açıklamaları damgasını vurdu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken Makedonya demesi gereken yerde Kapadokya diyince gülüşmelere yol açtı. 


Şota Arveladze'nin toplantının başında, "İlk maçta kendi takımıma güvenerek bir gün önce gittik Kapadokya'ya.. Yok, Makedonya'ya.. Pardon. Kapadokya orda kaldı. Kayseri'de kaldı kafa" sözleri gülüşmelere neden oldu. Gürcü teknik adam kendisinin de güldüğü bu dil sürçmesinin ardından Nevşehir Kapadokya bölgesindeki turizmciler, Şota'nın bu tatlı hatasıyla Kapadokya ismini anması bizleri çok mutlu etti. Dünyanın bu eşsiz cenneti Kapadokya'dan Şota ve Karadeniz Kaplanı Trabzonspora başarılar diliyoruz. İnşallah Trabzonspor'u kamp için Kapadokya bölgemizde görmek isteriz sözleriyle Davet ettiler.

İşte Şota Makedonya ile Kapadokya'yı karıştırırsa! 


İşte o anlar; "İlk maçta kendi takımıma güvenerek bir gün önce gittik Kapadokya’ya.. Yok, Makedonya’ya.. Pardon. Kapadokya orda kaldı. Kayseri’de kaldı kafa.."Şota Arveladze Adresi Şaşırdı Kapadokya..