Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Nevşehir'imizi başarıyla temsil eden Kapadokya Göremespor ligin ikinci yarısı ilk maçında hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı 68 Aksaray Belediyespor maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

K.Göremespor'un Şakası yok...

K.Göremespor ile 68Aksaray Belediyespor arasında hafta sınunda oynanacak olan maçla ilgili açıklamada bulunan Kapadokya Göremespor Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Ali Soydemir, "Bu hafta çok önemli bir maça çıkacağız. Bizim kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Maçı kazanmak için, futbolcuların, teknik heyetin ve taraftarların her şeyi yapacağına ben eminim. Bizde yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız ve alnımızın akıyla lideri deplasmanda yenerek evimize dönenceğiz"  dedi.

Kapadokya Göremespor Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Ali Soydemir, açıklamasında şunları ifade etti; "20.01.2019 Pazar günü oynanacak olan 68 Aksaray Belediyespor- Kapadokya Göremespor maçına hazırız. Pazar günü oynanacak karşılaşma takımımız için sezonun en önemli maçlarından biri ve puan kaybına kesinlikle tahamülümüz yok. Bu maçı mutlak suretle kazanıp liderle puan farkını 8'e düşürmek için varımızı yogumuzu ortaya koyup 3 puanı alıp dönecegiz. Teknik heyet sporcularımız yönetimimiz taraftarımız kenetlenmiş vaziyetteyiz. Lige verilen arayı cok iyi degerlendirdik, cok çalıştık eksik olan mevkilere takviyelerle ikinci yarıya hazırız. İlk yarı cok şansız puanlar kaybettik işallah ikinci yarı bu puan kayıplarını minimum seviyeye düşürecegiz. Buradan vurgulamak istedigim bir konuda pazar günkü maç için hakemler ilk yarıda hakem hatalarından kaybettigimiz maçlarda oldu hakem kardeşlerimizden biz kasaba takımıyız diye bize karşı bir önyargının oldugunuda düşünmekteyim. Umarım pazar günkü maçta hakem hatalarından etkilenmeden iki taraf içinde gördügü çalan objektif bir hakem dörtlüsüyle karşılaşırız. Diger bir konuda yıllardır süre gelen Aksaray-N evşehir gerginliğininde son bulması yönündedir. Sezonun ilk yarısında biz 68Aksaray Belediyespor yönetimini çiçeklerle karşıladık, en ufak bir gerginlik olmadan ugurladık. Aynı şeyleri bizimde beklentilerimiz içerisindedir spor dostluk kardeşliktir. İki takım içinde centilmence bir maç olması en büyük temennimizdir. Bu önemli maçı mutlak suretle yenip üç puanla ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapacagız" dedi.