Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan yarı olimpik yüzme havuzu temel atma töreni nedeni ile Nevşehir’e geldi.

            Temel atma töreni öncesinde gelerek çeşitli incelemelerde bulunan Sayın Genel Müdürümüz, İnşaatı başlanan yüzme havuzumuzu ve ihalesi tamamlanarak kısa bir süre sonra başlanacak olan Gençli ve Kültür Merkezi alanını inceledi. Temel atma töreninden sonra Damat İbrahim Paşa Spor Salonunu gezerek Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer’den çalışmalar hakkında bilgi alan Sayın Genel Müdürümüz, Uluslar arası branşlarda başarı sağlayan İlimiz sporcularından;

-           Mustafa Demir (6000 mt. Avrupa 3. )

-           Mustafa Kocatepe (Dünya Liseler 2.)

-           İpek Çiğdem (47 kg Taekwondo Avrupa Şampiyonu)

-           Esra Yıldız (Boks Avrupa Genç Bayanlar 3.)

-           Hasan Çavdar (800 mt. Yıldızlar atletizm Dünya 2.)

-           Seyit Kutup Onan (Alt minikler 50 kg Türkiye Şampiyonu)’a altın hediye eden Sayın Genel Müdürümüz başarılı sporcularımızı tebrik ederek, bu başarılarınızın diğer sporcularımıza da örnek olarak, başarınızı arttırarak İlimizi ve Ülkemizi daha iyi yerlerde temsil etmeniz için bütün imkânlar seferber edilmiş durumdadır. Sizin yapmanız gereken şey daha iyi çalışıp daha başarılı olmaktır dedi.