Nevşehir’in sportif faaliyetlerinin icrasında önemli kulüplerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, ortaya koyduğu kurumsal spor kültürünün ve sporun Nevşehir'de gelişmesi için güzel örnekler oluşturan Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü 1. Amatör küme futbol müsabakasında bugün 3 nolu sahada oynadığı Görespor maçını 6 -0 kazanırken ortaya koyduğu futbol göz doldurdu.
Takımın Antrenörü Tarkan Güney, kulübün ortaya koyduğu strateji ve vizyonun önümüzdeki günlerde daha güzel işlerin ilimiz adına olacağının heyecanı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Güney, skordan çok ortaya konan oyun beni mutlu etti. Göresporada başarılar dilerim dedi.
Takım kaptanı ve abisi, Eser’de ortaya konan oyun ve genç arkadaşların attıkları gollerin ilerisi için sevindirici dedi. Maçı tribünden izleyen Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yrd. Doç.Dr Özden Taşğın, kulüp olarak daha yolun başındayız, bizim bütün çalışmalarımız bir plan dahilinde, Nevşehir’imizi sportif alanda geri bırakılmasına gönlümüz razı değil, onun için günübirlik değil uzun soluklu hedeflerle çalışıyoruz dedi.
Bu çalışmalarımızda bizden desteğini esirgemeyen tüm sporcularımıza, teknik ekibimize, sesimiz ve kulağımız olan basın mensubu arkadaşlarımıza ve Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç hocamıza bu şehir ve ülkemiz adına teşekkür ederiz dedi.