Gençlik Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) ile ortaklaşa hazırlanan  ‘’Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun’’ sloganı ile gerçekleştirdiği proje kapsamında ilimize gelen Spor Tırı ile çocuklar spor yaparak eğlendi.

Spor Tır'ı Nevşehirde...

Nevşehir Avukatlar Lokali otoparkına kurulan Tırmanma Duvarı, Zıpzıp, Kaykay,  birçok Şişme Oyun Grupları, ile Basketbol ve Futbol Sahasında müzik eşliğinde spor yapma imkanı bularak hem keyif dolu saatler geçirdiler hem de spora olan ilgileri artarak Spor Kompleksimizdeki faaliyetlerimiz hakkında aileleri ile birlikte detaylı bilgi alarak ,eğlenceli bir akşam geçirdiler.Ve bu güzel akşamı organize ederek  çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlayan Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze teşekkür ettiler.

            Nevşehir Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER; Bugün  Nevşehir de Spor Tırına ev sahipliği yaptık. Gençlerimizle birlikte bizde Futbol, Basketbol gibi çeşitli kategorilerde spor yapıp sohbet ederek güzel bir akşam geçirdik. Gençleri Spora yönlendirmek adına ve aynı zamanda Fiziki  , Sosyal gelişimlerini fark etmeleri için çok güzel bir fırsat oldu. Yaz Spor Okullarımızın ve kayıtlarımızın devam ettiğini belirterek Spor Kompleksimize gelerek faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirler. Nevşehir Halkına ve Gençlerimize yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ederek Spor Kompleksimize ve Gençlik Merkezimizdeki faaliyetlerimize katılmaya bekliyoruz dedi.