Yeni sezonda Nevşehir’i Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Nevşehirspor Kulübü Sporun Geleceği için Altyapıda ilk adımı atıyor.

Bal ligi takımlarından Nevşehirspor  altyapı oluşturma çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Nevşehirspor Kulübü Başkanı Muzaffer Leblebici ve Kulüp Yönetimi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kulübü Yöneticileri ve antrönörleri ile bir araya geldi.

Nevşehir konağında düzenlenen toplantıda Nevşehirspor ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kulübü'nün , Alt yapı çalışmalarını Nevşehirspor çatısı altında birlikte sürdürmek için istişarelerde bulunarak fikir alışverişinde bulundular.

Prensipte anlaşan taraflar Ortak bir paydada buluşturmaları halinde iki kulübün alt yapılarını tek bir çatıda toparlayıp akademik lig ve alt yaş grubu takımlarında tek takım olarak çıkmayı planlanıyor.

Önümüzdeki günlerde bu konu hakkında görüşmelerine devam edecek olan Yöneticiler uzlaşma sağlandığında ortak hareket etme kararı aldılar.

Nevşehirspor Alt Yapıya Önem Verecek...!
 
Nevşehirspor Kulübü Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamasında, Gençlere büyük değer veriyoruz dolayısıyla Nevşehirspor'da artık Alt yapıyada büyük önem vereceğiz. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kulübü'nün Yönetici ve antrönörleri ile bugün bir araya geldik ve önümüzdeki günlerde bu manada önemli bir projeye imza atma kararı aldık. İnşallah Nevşehirsporumuzun geleceği adına hayırlı olur dedi.