NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir de spor camiasının beklide son günlerde en neşeli ikilisi onlar. Zira bir taraftan ilimizde spor yatırımlarının artarak sürmesi, bir taraftan da tesisleşmenin yanı sıra sportif başarıların da gelmeye devam etmesi bu ikilinin en büyük mutluluk kaynağı durumunda.

Nevşehir’de tesisleşme konusunda ciddi adımların atıldığı bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Mustafa Ünlüer, yarı olimpik havuz ve gençlik merkezi inşaatlarının hızlı bir şekilde sürmesi ve zamanından önce teslim alınacak olması dışında ilimizde çeşitli spor dallarında elde edilen başarılardan yana keyifli.

Öte yandan en son 10 Kasım Atatürk’ü anma koşusunda Yıldız erkeklerde Türkiye şampiyonluğunu kazanan atletizm antrenörü Resul Köstekçi de 2013 yılının ilk kros yarışmasından şampiyonlukla ilimize dönmenin büyük mutluluğunu yaşıyor.

Haliyle bu ikili bir araya geldiğinde ilimizin spor camiasının bu önemli aktörünü yan yana getirip fotoğrafladığınızda ise işte ortaya böyle iki gülen adam portresi çıkıyor.