Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 sezonu Judo Yarı Final müsabakaları  25- 26 Şubat –Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası müsabakaları 25-26 Şubat –Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final müsabakaları 4-5 Mart tarihleri arasında Nevşehir ev sahipliği yapılacaktır.
         
Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası müsabakaları Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda 150 sporcunun katılımı ile ,
       
Avanos Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Judo Yarı Final müsabakaları 15 İlden ; Konya, Ankara, Kırıkkale, Aksaray, Sivas, Antalya, Karaman, Burdur, Mersin,  Adana, Kahraman Maraş, Hatay, Osmaniye, Kayseri, Kırşehir  İllerinin ve yaklaşık 265 sporcunun katılımı ile ,
         
Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Yarı Final müsabakaları ise Ürgüp Spor Salonunda 6 kız 7 erkek takım ile 13 ilden Hatay, Adana, Isparta, Mersin, Antalya, Kahramanmaraş, Ankara, Sivas, Konya, Kırşehir, Kayseri, Aksaray dan yaklaşık 160 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilecektir.
         
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mustafa Ünlüer "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporculara başarılar dileriz. Tüm spor sever halkımızı müsabakalara bekleriz." dedi.