Sulusaray Belediye Başkanı sayın Bayram Yılmaz'ın katkılarıyla ve Halı Saha işletmecisi Turgay Şener öncülüğünde düzenlenen Sulusaray Belediye Başkanlığı Kupası maçları tamamlandı.
Turnuvada final Maçı sonunda dereceye giren takımlara Kupa ve plaketleri Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz tarafından verildi.
ilk turun eleme usulü, ikinci turun puan usulü olarak yapıldığı turnuvada takımlarımızın sportmenlik çerçevesinde göstermiş oldukları mücadeleler izleyenlere heyecanlı anlar yaşatırken, oyuncuların sergiledikleri performanslar profesyonel futbol müsabakalarını aratmadı. Bazen sertliklerin yaşandığı müsabakalarda maç sonu centilmenlik gösterileri büyük takdir topladı. Hemen her maça taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, tezahüratlarla takımlarına destek verip renkli görüntüler oluşturdular.

Yapılan müsabakalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Sulusaray Belediye Başkanı Sayın Bayram Yılmaz; Gençlerimizi kahvehane köşelerinden spoara yönlendirerek teşvik etmek,kasabamıza sosyla bir etkinlik kazandırmak ve resmi kurumlarımızın, köylerimizin,Gençlerimizin tanışması ve kaynaşması amacıyla gerçekleştirilen turnuvada takımlarımızın fair play çerçevesinde yapmış oldukları maçlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederken, emeği geçenleri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Turnuvanın organizatörü ve halı saha işletmecisi Turgay Şener de ilkini düzenlediğimiz ve bundan sonra her yıl geleneksel olarak yapmayı planladığımız Turnuvamız amacına ulaşmıştır.Buradan öncelikle Sulusaray Gençliği olarak Belediye Başkanımız Bayram Yılmaz a ve turnuvaya katılan tüm takımlarımıza tüm maçları soluksuz izleyen Sulusaraylı sporseverlere sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.Amacımız gençlerimizi spoara teşvik etmek kasabamızın değerlerini bir nebze olsun tanıtarak Dostluk ve kardeşlik duygularını maksimize etmekti.Bu doğrultuda şükürler olsun ilk olmasına rağmenbaşarılı geçen bir turnuva oldu dedi.

Ve finalin adı AVANOS SPOR - Kapadokya Hastanesi Spor Oldu çok çekişmeli geçen maçi ancak penaltı vuruşlari belirledi ve Turnuvada ŞAmpiyon olan Avanos spor ile dereceye giren takım ve oyuncuları kupalarını Sulusaray Belediye Başkanı sayin  BAYRAM YILMAZ in elinden aldilar.