Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa derbisi için nefesler tutuldu. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçına Ürgüp’ten de yoğun katılım olacağı aylar öncesinden alınan biletlerle belli olmuştu.

Ürgüp’lü taraftarlardan gelen talepler doğrultusunda Özarslan Taşımacılık Ürgüp Seyahat firması da araçlarıyla yoğun trafiğe katılmak istemeyen vatandaşlar için ek seferler koyacak.

Şirketten yapılan açıklamada "Bugün oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçına özel Ürgüp’ten Kayseri’ye özel araçlarımız hareket edecek olup, Kayseri’den dönüş için saat 23:15 de araçlarımız hareket edecektir. Rezervasyon yaptırmak isteyenler 0384 341 4444 nolu telefonumuzu arayabilirler." denildi.

Geçen sezon iki takım,  3 kez karşılaştı, 2 maçı Galatasaray, 1 maçı da Fenerbahçe kazandı. 

Sezon başında Erzurum’da oynanan TFF Süper Kupa maçını 3-2 kazanan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de Türk Telekom Arena’da ağırladığı rakibini bu kez 2-1 mağlup etti.

Ligde sezonun ikinci yarısında Kadıköy’de oynanan maçtan ise Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, lig şampiyonluğunu garantileyen rakibini 2-1 yendi.

Haber:Faruk Özzengin