Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir'i temsil edecek olan Suvermez Kapadokyaspor bugün topbaşı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Turuncu Mavili ekibin ilk antrenmanı ısınma hareketleri ile başlayıp düz koşularla devam etti. Yaklaşık 2 saat süren antrenman topla yapılan çalışmalar ile son buldu.

Suvermez Kapadokyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

TAKIMIMIZ TOP BAŞI YAPTI
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Nevşehir temsilcisi Takımımız bu gün Suvermez tesislerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarına başladı.

Suvermez Kapadokyaspor Teknik Direktör İsmail Güzel nezaretinde yapılan antrenmana takım tam kadro katılırken, Kulüp Başkanı Fikret Tunca ve Yönetim Kurulu da antrenmanın bir bölümüne destek amaçlı katıldı.

Kulüp Başkanı Fikret Tunca " Suvermez Kapadokyaspor olarak pandemi döneminde tüm önlemlerimizi alarak 2020 -2021 sezonu hazırlıklarına bu gün başladık. Yeni Hocalarımız, yeni transferlerimiz ve mevcut sporcularımız ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu başlangıç inşallah liglerle ilgili bazı kararların alınmasına destek olur" dedi.

 Sezonun kazasız, belasız, sakatsız bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Teknik Direktör İsmail Güzel'de açıklamasında; "Bismillah deyip başladık birlik beraberlik. Sevgi saygı içinde, camiamıza yakışır güzel bir sezon olur inşallah." dedi.