İÇ TRANSFER TAMAM

Nevşehirspor  GK de iç ve dış transferde sürdürdüğü çalışmalarını resmiyete dökecek. İç transferi büyük ölçüde çözen kırmızı beyazlılar, dış transfer için önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacak. Nevşehirspor  GK Kulüp As Başkanı Sedat Cantekin, Şampiyonluk için oluşturdukları kadronun sahada kazanmak adına mücadele edeceğini ve hedefi kovalayacağını söyledi. Cantekin, iç ve dış transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, iç transferde kalması istenen futbolcularla anlaşma sağladıklarını aktardı.

DIŞ TRANSFER ÇALIŞMALARI

Zirveye oynayan ve seyrederken zevk veren bir takım kurmaya çalıştıklarını ifade eden Cantekin “Nevşehirspor  GK’un layık olduğu Profesyonel lige taşınması noktasında çalışmalar yapıyoruz. Transfer komitemiz görüşmelerini sürdürüyor. Bu hafta içerisinde yapacağımız görüşmelerle dış transfere başlamış olacağız” dedi.

Cantekin ayrıca ilerleyen günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunacaklarını sonrasında düzenleyecekleri basın toplantısında durum değerlendirmesi yapacaklarını ve bilgi alışverişinde bulunacaklarını bildirdi.Hoca görüşmeleri içinde çalışmaların devam ettiğini önümüzdeki günler içinde bu konuda kulübümüze ve camiamıza yakışır bir hocanın Takıma kazandırılacağını ifade etti.