Spor Toto BAL ligi, 80 ilden 159 takımın katılımıyla 12 takımlı bir grup, 13 takımlı yedi grup ve 14 takımlı dört grup olmak üzere toplam 12 grupta oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

2017-2018 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Kademe Play-Off müsabakaları 22-23 Nisan 2018 tarihlerinde oynanacak.

12 grup birincisinin oynayacağı 6 müsabaka sonunda galip gelen 6 takım Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak. Bu müsabakalarda mağlup olan 6 takımın oynayacağı 2. Kademe Play-Off müsabakaları sonunda galip gelen 3 takım daha Spor Toto 3. Lig'e çıkmaya hak kazanacak.

Bal ligi 5.Grupta Şampiyonluğu kazanan Nevşehirspor, 6.Grup Şampiyonu Kırşehir Belediyespor ile eşleşmesinin ardından gözler karşılaşmanın tarihine ve nerede oynanacağına çevrildi. Edindiğimiz bilgilere göre, Nevşehirspor GK- Kırşehir Bld. Spor maçı 22 Nisan Pazar Günü Saat 15:00 te oynanacağı kesinleşirken, hala hazırda karşılaşmanın nerede oynanacağına ilişkin ise henüz karar verilmediği bildirildi.

TFF tarafından Play-Off müsabakalarının nerede olacağı konusunda titiz bir araştırma yaptığı ve boş statları araştırdığı gelen bilgilere arasında. Ayrıca, Nevşehirspor GK- Kırşehir Bld. Spor karşılaşmasının Ankara'da da oynanılabileceği üzerinde de duruluyor.ama henüz yer konusu netleşmedi.

Nevşehirspor'dan açıklama; "Biraz Önce Federasyon Yetkilileriyle Yaptığımız Görüşme Sonucunda Play-Off Maçlarının Yer Ve Tarihlerinin Cuma Günü İstanbulda Yapılacak Olan Toplantı Sonrası Açıklanacağı Bilgisini Aldık.Ortada Dolaşan Bilgi Kirliliğinde Taraftarımızın Yanlış Bilgilendirilmemesi İçin Türkiye Futbol Federasyonunun Resmi Sitesinde Yazmayan Hiç Bir Habere İtibar Etmemelerini Önemle Rica Ediyoruz" denildi.