Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte öğrencilere 15 günlük ücretsiz kurslar açtı.

 

2014-2015 eğitim öğretim yılının yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrencilere muhteşem karne hediyesi tadında spor etkinlikleri düzenliyor. Bugün itibarıyla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü komplekslerinde başlatılan etkinliklerde öğrenciler, atletizm, jimnastik, bisiklet, badminton, güreş, taekwando, hentbol, basketbol, masa tenisi, judo, voleybol ve boks kursları ücretsiz olarak hizmet tatil boyunca yararlanabilecekler.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer öğrencilerin yarı yıl tatilini en güzel ve verimli bir şekilde geçirmeleri için birbirinden eğlenceli ve spor dolu kurslarımızı hizmete açtık. Nevşehir’de tüm öğrencilerimizi bu kurslarımızda ücretsiz bir şekilde yararlanmaları için tesislerimize bekliyoruz. Haydi Nevşehir tatil coşkun spor tutkun olsun’’ şeklinde konuştu.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.