Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde istenmeyen görüntüler Yaşandı. Kayserispor-Fenerbahçe maçı öncesi ev sahibi ekibin bazı taraftarları, üzerinde Fenerbahçe forması bulunan küçük bir çocuğa tepki gösterdiler. Minik futbolsever bu olayın ardından gözyaşlarını tutamadı.

Olaya ilişkin görüntülerin büyük tepki çekmesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçeli küçük taraftarı ve babasını tehdit eden Kayserisporlu taraftar hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını duyurdu. 

TFF'nin yaptığı açıklama şöyle;

'Kayserispor-Fenerbahçe müsabakasında yaşanan olayla ilgili Federasyonumuz, Kayseri Emniyet Müdürlüğü ile görüşmüş ve  gerekli işlemlerin 6222 sayılı Kanun çerçevesinde yapılmasını talep etmiştir. İlgili olayda küçük bir çocuk ve babasını tehdit eden kişilerin tespiti ve gerekli işlemlerin yapılması hususunda takipçi olacağımızı kamuoyunun dikkatine arz ederiz.'

FENERBAHÇE'DEN BÜYÜK TEPKİ

Lig TV'de yayınlanan bu görüntüler özellikle Fenerbahçe taraftarları arasında büyük tepki yarattı. Görüntüler, sosyal medyada günün en çok tartışılan paylaşımları arasında yer alırken, Fenerbahçe taraftarları yönetime küçük çocuğu Kadıköy'deki bir maçta ağırlamaları çağrısında bulundu.