Nevşehir Belediyespor'un prensip anlaşmasına vardığı Brezilyalı yıldız Sidney Cristiano Dos Santos - Tita, Nevşehir Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Nevşehir Belediye hizmet binasında düzenlenen imza törenine AK Parti Nevşehir İl Başknaı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nevşehir Belediyespor Kulup Başkanı Yusuf Kaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Hedef 3. Lig’de de ŞAMPİYONLUK

İmza töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Nevşehir Belediye Spor’a Hoşgeldin Tita. İnşallah Tita, 2.Lig yolunda takımımıza büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sezona güzel başlayıp sezon sonunda şampiyon olarak Şehrimiz ve büyük taraftarımıza layık olacak çok güçlü bir takım kuruldu. Bu tabiki bir ekip işi. Ben burada Kulüp Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  "‬ 

#NevşehirBelediyeSpor’umuza Hoşgeldin #Tita ‬ ‪Hedef 3. Lig’de de ŞAMPİYONLUK ‬ ‪#Nevşehir Tek Yürek

Daha önce Türk vatandaşlığına geçip Melih Gökçek ismini alan Gümüşhanesporlu futbolcuyla anlaşan Nevşehir Belediyespor'a bugün resmi imzasını  attı.. Türkiye'de ilk olarak 2004-05'te eski ismiyle BŞB Ankaraspor şimdiki adıyla Osmanlıspor'da forma giyen 37 yaşındaki Brezilya asıllı futbolcu, Ankaragücü, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu'nda da top koşturdu.

Tita, geçen sezon Gümüşhanespor'da 34 maça çıkıp 8 gol attı.

TİTA HAKKINDA

Nevşehir Belediyespor’un anlaşmaya vardığı Tita, Ankaraspor (Osmanlıspor) , Antalyaspor, Mersin İ.Y. gibi takımlarla TFF Süper ligde 10 sezon forma giydi. Hatırlanacağı üzere Brezilya asıllı yıldız futbolcu Tita daha önce Türk vatandaşı olmuş ve adını Melih Gökçek olarak değiştirmişti. Tita, 2016-2017 sezonunda TFF 1. Lig’de Mersin İdmanyurdu ile 30 maça çıktı. 30 maçın 30’unda da ilk 11’de yer alıp 2 bin 510 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu takımına 3 de gol kaydetti. Tita geçtiğimiz sezon 2.Lig takımlarından Gümüşhanespor'da 30 maçta 8 gol kaydetti.

Anavatandaki isim:

Sidney Cristiano Dos Santos

Tüm isim:

Melih Gökcek

Doğum tarihi:

20 Tem 1981

Doğduğu il:

Rio de Janeiro  Brezilya

yaş:

37

Boyu:

1,65 m

Uyruğu:

Brezilya  Brezilya
Türkiye  Türkiye

Mevki:

Forvet - Sol Kanat

Ayak:

sağ ayak

Oyuncu danışmanı:

Tarik Üstün

Güncel kulüp:

Nevşehir Belediyespor Nevşehir Belediyespor

Takıma katılma tarihi:

26 Tem 2018