NEVŞEHİR(MHA) Bölgesel Amatör Ligde yeni sezonda yeniden Nevşehir’i temsil etmeye hazırlanan Kırmızı Beyazlı Nevşehir Spor GK’da teknik patronun kim olacağı merak konusu.

Geçtiğimiz gün Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den yeni sezon öncesinde 300 bin TL’lik yardım sözünü alan ve yeni sezon öncesi maddi açıdan biraz da rahatlayan Kırmızı Beyazlı takımın yönetiminin yeni sezon hedeflerinin ne olacağı, transfer politikasının nasıl yönlendirileceği gibi konulara henüz bir açıklık getirmemesi de dikkat çekiyor.

4 Sezondur Nevşehir Spor GK adı altında Bölgesel amatör ligde bir türlü istenilen başarıyı elde edemeyen takım yönetiminin takımın başında yeni sezonda kimi görevlendireceği konusu da belirsizliğini koruyor.

Takımın başına geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında getirilen ve takımın başarısızlığında emeği olan Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ile yeniden bir anlaşma yapılıp yapılmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Yönetimin yeni sezonda şampiyonluk hedeflemesi durumunda Bülent Topuzoğlu ile yolların ayrılabileceği belirtiliyor. Haliyle henüz hedefi bile olmayan takımın teknik direktörlük mevkiinde kimin görev alacağı da belirsizliğini koruyor.