Nevşehirspor GK T. Direktörü Bülent Topuzoğlu'nun şok bir şekilde takımdan ayrılışına ilişkin Nevşehirspor GK yönetiminden yazılı açıklama geldi.

 NEVŞEHİRSPOR YÖNETİMDEN AÇİKLAMA:

Taraftarimiza ve Nevşehir Spor camiasına 27-10-2015 tarihi itibariyle Bülent Topuzoglunun nedenini tam olarak anlayamadigimiz bir şekilde yönetimimize görevi bırakmak istediğini söylemesi artık sağlığının sitresi kaldiramadigini soylemesi ve futbolcularımıza yönelik ağır hakaretlerden sonra kendisiyle çalışma ortamı kalmamıştır. Kendisine yoksa bir takım için mi bizi bırakıyorsun dediğimizde önceden görüştüğü bir takım olmadığını söylemiştir. Fakat daha dün gece bu ayrılık gerceklesmisken bugün Bayburtspor idmanında boy gostermesini kendisinin karakter durumunun ne olduğu konusunda herkese bir fikir vermektedir.Yonetimimizin temayulü herkes tarafından bilinir ki hoca gondermekten yana değil tartışarak eksiklerimizi gidermektir.Bu tarzımız zaman zaman elestirilmis olsada doğru olanın sabretmek olduğunu düşünen bir anlayışa sahipken takım iyi durumda ve şampiyonluğa inanmış oyuncularımız varken bu duruma anlam veremedik. Takdiri taraftarimiza ve Spor kamuoyuna bırakıyoruz.

SEDAT CANTEKIN BAŞKANDAN AÇİKLAMA;

Tüm taraftarimizla ve şehrimizin güzel insanlarıyla bizi gururlandiran şu durumu paylaşmak isriyorum.Allah a hamd olsun ki hocanın ayrılmasını duyan hepsi birbirinden değerli teknik adamlarimiz takimizin çok iyi ve şampiyonluğa yuruyebilecek bir kadro olduğunu dusundukleri ve Kulübümüzün yapısını takdir ettikleri için yoğun bir şekilde tercih ediliyoruz.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Bizim tercih kriterlerimiz ise; bizi şampiyonluğa tasiyabilecek ,bal ligi ni ve oyuncularını tanıyan ,deneyimli ve futbolcularla kaynasabilen bir teknik adam tercihimiz olacak.Bununla ilgili hızla bir karar vermek noktasinda olduğunuzun farkındayız ve bu karar belki yarın belki de daha kısa sürede verecegimizden kimsenin şüphesi olmasın ve tekrar söylüyorum ki Allah izin verirse bu şehre şampiyonluk sevincini yaşatmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Sonuç Allah a aittir.Rabbim bizi doğruyu gördüğümüzde ona sabitlenmek için ve yanlışı gordugumuzde ondan dönmek için bize güç versin.

Öte yandan Nevşehirspor'u bir anlamda ortada bırakıp Bayburtspor'la anlaşan 
Bülent Topuzoğlu'na Nevşehirspor Camiasından Büyük Tepki var.

Anlaşılan o ki Topuzoğlu'na Nevşehir kapıları bundan sonra sonuna kadar kapalı olacak.

İşte Dün gidip bugün Bayburtsporla anlaşan Topuzoğlu hakkında Bayburt Basınında çıkan haber...

Şampiyon hoca yeniden Bayburt'ta!
Bayburt Grup, tecrübeli teknik adam Bülent Topuzoğlu ile anlaştı...

Bayburt Grup, tecrübeli teknik adam Bülent Topuzoğlu ile anlaştı. Erdal İşkar'la dün yollarını ayıran Bayburt Grup, 2 yıl önce takımı 3. Lig'e çıkaran ve sonrasında şok bir kararla kulüpten uzaklaştırılan Bülent Topuzoğlu'nu yeniden işbaşına getirdi. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nevşehirspor'u çalıştıran Bülent Topuzoğlu, son alınan Bergama Belediyespor mağlubiyetiyle akıllara gelen ilk isim oldu. Erdal İşkar'la yollarını ayıran Bayburt Grup'ta acilen takımın başına getirilen Topuzoğlu, ayağının tozuyla ilk idmana çıktı. Topuzoğlu ile gün içerisinde sözleşme imzalanacağı öğrenildi. Geçmişte Bayburtspor forması da giyinmiş olan Bülent Topuzoğlu, 2013 yılında Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'u BAL Ligi'nden 3. Lig'e çıkararak tarihe şampiyon hoca olarak geçmişti. 2 yıllık ayrılığın ardından tekrar Bayburt'ta olduğu için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, Bayburt Postası'na açıklamalarda bulundu. Spor muhabirimiz Selahattin Ekrekli'ye konuşan Topuzoğlu şu açıklamayı yaptı: "Yeniden Bayburt'ta olduğum için mutluyum. İnşallah bu gelişimizle beraber geçmişteki o güzel günleri yeniden yaşarız. Geçmişte ufak tefek kırgınlıklar oldu ama futbolda bunlar olağan şeyler, kazanmak isteyen herkesin yaptığı şeyler. Bizler hep kazanmak istedik. Tabi haliyle bu konumda da bazı hatalar oldu. Tabi çalıştırdığım takımı bırakıp geldim, profesyonel lig hedefi büyük. Bir hedefin olması yönünden profesyonel ligi seçtik" "Forvet hattında sıkıntılar var" "Bugüne kadar oynanmış maçlara ve geride kalan maçlara baktık. Maçın küçüğü büyüğü yok. Bayburtspor herkesi yenmek zorunda. Amacımız maçların hepsinde ilk önce 3 puan ile çıkmak ve ilk devreyi en iyi şartta bitirmek. Takım halinde ufak tefek sıkıntılar var. Forvet hattında sıkıntı var. Bunları en iyi şekilde işçimizde halledip devre arası da önümüze bakacağız" "Takımın ne yapabileceğini biliyoruz" "Taraftarsız hiç bir şey olmuyor. Bundan önceki başarılarda da imzaları var. Onlar açısından da ufak tefek kırılganlıklar oldu. Taraftarlarımızı bekliyoruz. Giden arkadaşım da çok değerliydi. Hep birlikte geçmişi yaşayalım diyorum. 7-8 oyuncuyu iyi tanıyorum. Takımın ne yapabileceğini biliyoruz. İnşallah iyi olacak"