NEVŞEHİR(MHA) Yeni sezonda Nevşehir’i Bölgesel Amatör Futbol liginde yeniden temsil etmeye hazırlanan Nevşehir Spor GK da bir yandan özellikle iç transfer çalışmaları sürerken, öte yandan da Teknik Direktör arayışı sürüyor.

 

Geçtiğimiz sezon lig ortasında takımın başına getirilen Bülent Topuzoğlu’nun Nevşehir Spor Yöneticilerine bile sormadan Bayburt İl Özel idaresi ile anlaşması üzerine Teknik Direktör arayışlarına başlayan Kulüp Yönetiminin gündeminde çok sayıda ismin bulunduğu bildiriliyor.

 

Nevşehir spor GK’ nün devre arasında göreve getirdiği Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu’nun, Bayburt İl Özel İdare ile anlaşmasının ardından Nevşehir spor GK hoca arayışlarına başladı.

Nevşehir spor GK Kulüp Başkanı Necmi Canktekin, sezon sonunda Bülent Hoca’nın kendileri ile hiçbir görüşme yapmadan Bayburt temsilcisi ile anlaştığını belirtti.

Kariyeri ve teknik direktörlük kapasitesi yüksek 7-8 hoca içerisinden eleme yaparak Nevşehir’e ve Nevşehir Spor GK’ ne katkı sağlayacak yeni bir teknik direktör ile anlaşacaklarını kaydeden Cantekin, “Profesyonel liglerde uzun yıllar görev yapmış, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri yüksek olan Bülent Topuzoğlu Nevşehir spor GK camiası ile hiçbir diyaloğa geçmeden futbolcu antrenör olarak ilk çalıştığı yer olan Baybut’tan bir Bölgesel Amatör Lig takımı ile anlaştığını öğrendik. Bu gelişmelerin ardından bizde Nevşehir spor Gençlik ve Spor kulübü olarak yeni hoca arayışlarına hemen başladık. Daha önce Nevşehir spor’da görev alan Yahya ile de teknik direktörlük için görüşmelerimiz vardı. Yahya’nın da Bulancak spor ile tekrar anlaştığını öğrendik. Kariyeri ve teknik direktörlük kapasitesi yüksek 7-8 hoca içerisinden eleme yaparak Nevşehir’e ve Nevşehir spor Gençlik ve Spor Kulübüne katkı sağlayacak yeni bir teknik direktör ile anlaşacağız. Yeni belirlediğimiz ve geçen seneki takımda yer alan futbolcular ile görüşeceğiz. İlk olarak geçen iç transferde belirlediğimiz futbolculara imza attırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.