NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Spor GK, Ligin ikinci yarısının ilk maçında Tosya Belediye Spor’a konuk oluyor. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Kırmızı Beyazlılarda tek hedefsiz ilimize puansız dönmemek.

Ligin ilk yarısında kendi sahasında Tosya Belediye Spor’a mağlup olan Nevşehir Spor’da sakatlıkları süren Osman Anli ve Atilla Çalım’ın dışında önemli bir eksik yok. Öte yandan geçtiğimiz gün takıma transfer edilen 4 futbolcunun da lisans işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, ligin ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha çetin geçeceğine dikkat çekti. Cantekin, Tosya Belediye Spor deplasmanından alınacak puan ya da puanların ligin ikinci yarısına moralli bir şekilde başlamak için büyük önem taşıdığını söyledi.

Lig arasında 11 günlük Antalya kampının ardından sürdürülen ligin ikinci yarısına yönelik hazırlıkların oldukça iyi geçtiğini kaydeden Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, takıma güç katacak olan yeni transferlerinin her birinin kendilerini ispat etmiş ve tecrübeli isimler olduğunu dile getirdi.

Nevşehir Spor – Tosya Belediye Spor maçı öncesinde Nevşehir Spor 6. grupta, puan cetvelinde 19 Puanla 7. sırada yer alırken, Tosya Belediye Spor ise 17 Puanla 9. sırada yer aldı.

Kastamonu Şehir Stadında oynanacak olan müsabaka 19 Ocak 2014 Pazar günü Saat 13.30’ da başlayacak.