Transferlerimizi İnce Eleyip, Sık Dokuyarak Aldık

NEVŞEHİR’MHA) Nevşehir Spor GK Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Cantekin, şu ana kadar yapılan transferlerin tamamının ince bir araştırmanın sonucunda takım kadrosuna dahil edildiğini söyledi.

Teknik Direktör Şanver Göymen’in istekleri ve transfer komitesinin de araştırmalarının ardından söz konusu transferlerin gerçekleştirildiğine dikkat çeken Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, bütün transferlerin alanlarında başarılı olmuş isimlerden seçildiğini de söyledi.

Cantekin, “Nevşehir adına en iyi dereceyi yapmaya çalışacağız. Şu ana kadar transferlere ağırlık verdik. 18 kişilik kadroyu oluşturmaya gayret ediyoruz. Bölgesel Amatör lig de futbolcularla anlaşmalar 1 yıllık yapılabiliyor. O nedenle sil baştan bir kadro oluşturuyoruz. Biz hocamızla devam etme kararı aldık. Hocamızla da sözleşme yapıldı. Onun isteği doğrultusunda ve transfer komitemizin istekleri doğrultusunda transferler yaptık. Aldığımız futbolcuların futbolculuğundan tutunda, karakterinden emin olduğumuz isimleri kadromuza katmaya çalıştık. Transferlerimizin büyük bir bölümü de zaten kendi alanlarında başarılı isimler” dedi.