Nevşehir deki çocuklarımız için Yapmayı Planladığımız.06.16.yaş gurubu Futbol Eğitim ve öğretim, Çalışması, hakkında ve, Amatör Takımlarımızın çektiği zorluklar ve benzeri Eksiklikler ile ilgili yapılması gerekenleri;  Tüfad Nevşehir şubesi olarak Yapacağımız çalışmaların Milli takımlar ve İlimiz Takımlarına sporcu desteği sağlaması için dir.

şehrimizdeki çocukların Futbol altyapı eğitimi ve öğretimini, alması Ülkemiz, İlimiz ve çocuklarımız adına yapılması gereken,önemli bir çalışma olduğunu, yapılması gereken bu çalışmanın Takımlarımızın Sporcu havuzunu genişletmek, ve Milli takım seviyesine getirecek çalışma ortamlarının hazırlanmasının önemini belirttik.

 Yapmayı Planladığımız  Çalışma,Proje taslağını .AKP.Belediye Başkan Adayı Sayın Rasim ARI ya dosya halinde sunduk.

Tüfad Nevşehir Şubesi olarak Yaşadığımız yerdeki Topluma ve çocuklarımıza karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmek istiyoruz.

Kendi şehrimizden sporcular yetiştirmemizin Tek yolu Küçük yaşlarda Futbol Eğitim ve öğretimini çocuklar ile buluşturulmasından geçiyor.

Sayın Rasim ARI da Spor Teşkilatında Yaptığı değişik güzel etkinliklerinden bizlere örnekler sundu Spor adına da   çeşitli çalışmalrıda yapacağını söyledi .Eğitim ve Öğretimin önemine vurgu yaparak Bu ve benzeri  Ülkemiz ve İlimiz  adına yapılacak Faydalı Çalışmalarda destek olacaklarını belirtiler.

Belediye Başkan Adayı Sayın Rasim ARI ve ekibine Tüfad Nevşehir Şubesi Derneğini ziyaret etmelerinden dolayı TÜFAD Genel Merkezimiz Ve Şubemiz Adına Teşekkür eder  Çalışmalarında Başarılar dileriz.