NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, Nevşehir’de futbolun gelişmesi için birilerinin TÜFAD’ı ötekileştirmeye çalışmasından da vazgeçmesi gerektiğini söyledi.

Uzun yıllar Nevşehir Spor ve Profesyonel takımların formasını giydikten sonra sakatlığı nedeniyle futbolu bırakan Veysel Cihan’ın TÜFAD bünyesine katıldığını kaydeden Şube Başkanı Kenan Gerçeker, 66 üyesi bulunan derneğin Nevşehir futboluna önemli katkı sağlayacağının altını çizdi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği’nin genel merkezinin de katkısıyla Şube başkanlığının artık bir hizmet binasının da bulunduğunu belirten Şube Başkanı Gerçeker, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği olarak Nevşehir ve dolayısıyla Türkiye futboluna hizmet etmek amacındayız. Antrenörlerimizin takımlarımıza daha verimli olmasını istiyoruz. Bunun içinde birilerinin derneğimizi ötekileştirme gayretine son vermesi gerekiyor. Ben yaptım oldu anlayışı kimseye bir fayda getirmiyor. Bunun örnekleri geçmişte görüldü. Burada antrenörlerimiz, kulüplerimiz, Amatör Spor kulüpleri federasyonumuz ve hakemlerimiz bir ekip ruhu ile çalışmamız gerekiyor. Bu ruhu oluşturabilmek için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız” açıklamalarında bulundu.