Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde sezon öncesinde kampa giren Bölgesel Amatör Ligi 2'nci Grup'ta yer alan Dersimspor futbol şube sorumlusu Hikmet Köse,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek takım forması ve takım kaş kolunu  hediye etti.

Antrenör Yardımcısı Murat Çaynak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Tunceli Dersimspor futbol şube sorumlusu Hikmet Köse, Bölgesel Amatör Ligi öncesinde sezona eksikliklerini tamamlayıp güçlü bir şekilde başlamak için bir süreden beri   Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde kamp yaptıklarını belirterek, kamp çalışmaları için katkılarını esirgemeyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e kulüp yönetimi olarak teşekkür ettiklerini belirtti.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’de, orta ölçekli Nevşehir ve Tunceli gibi illerde futbol kulüplerinin sadece resmi kurumların ve belediyelerin değil, halkında sahiplenmesi ile istenilen düzeye ulaşabileceklerine inandığını ifade etti. Ünver; “Kulüp takımlarını tamamen belediyelerin ve diğer   resmi kurumlarınm  değil, halkın buna sahip çıkması gerekiyor. Orta ölçekli illerde insanların tek sosyal paylaşımı yapabileceği alan orası. Hangi siyasi görüş içerisinde olursa olunsun , taraftarlar kendi şehirlerinin takımlarını birlik ve beraberlik içerisinde destekliyorlar. Profesyonelliğin  de bir gereği olarak bunu halkın desteklemesi gerektiği düşüncesindeyim.” dedi.

Köse daha sonra üzerinde Hasan Ünver yazılı 62 numaralı takım formasını ve kaş kolunu Belediye Başkanı Hasan Ünver’e takdim etti.

Ünver’de ziyaretin anısına,konuklara çeşitli hediyeler sundu.