TFF 3. Lif temsilcimiz Nevşehir Belediyespor'a gönül veren taraftarlar, 2018-2019 sezonu kombine biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. 2. Lig hedefiyle şampiyonluk kadrosu kuran Nevşehir Belediyespor'a destekler sürüyor. Nevşehir Belediyespor  Yönetimi tarafından satışa sunulan kombinelere ilgi gayet büyük. 

Kırmızı-Beyazlı Taraftarına 'Kombine' Teşekkürü
 Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Dinler, kombine bilet satışlarına gösterilen ilgi nedeniyle kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etti.

Dinler, kulübün satışa sunduğu kombine biletlere tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterildiğine dikkat çekerek, "İlgi ve destekleri nedeniyle Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz. Kulübümüz Yönetimi olarak, Nevşehir halkına minnettarız. eminim bu sezon kombine biletlerde rekor sayıya ulaşacağız" dedi. 

Nevşehir Belediyespor'un, 'halkın takımı' olduğunun altını çizen Dinler, açıklamasını da şöyle sürdürdü; "Bu nedenle de halk takımına sahip çıktı ve kombine biletini aldı. Bundan sonra da tüm köyü, kasabası ilçeleriyle bütün Nevşehirliler'in verdikleri desteği sürdüreceğine inanıyoruz."

 Haydi Nevşehir Şimdi Sıra BİZDE ! KOMBİNENİ AL !.... Takımına SAHİP Çık!

Kırmızı-Beyazlı takımın cefakar ve fedekar taraftarları Nevşehir'in en önemli markası olan Nevşehir Belediyespor'a daima sahip çıkacaklarını ve bu sezon iç sahadaki hiç bir maçı kaçırmayacağını ifade ettiler. 

Nevşehir Belediyespor Yönetimi tarafından satışa sunulan kombine kartlarına Nevşehirli sanayicisi, turizmcisi, esnafı ve iş adamları büyük ilgi gösteriyor.

İşte kombine alarak takımımıza destek veren isim ve kurumlar;

Ürgüp’te bulunan Dere Suites (@deresuites) işletmecisi Sayın Oğuz Kahraman 8 adet kombine alarak rengimiz belli dedi, teşekkürler

Acerler İnşaat 20 adet kombine aldı ve tam destek dedi

Üzeyir Reklam tam 50 adet kombine alarak #Plaka50ŞampiyonBelli parolası ile başladığımız sezona ciddi destek sağlamıştır, teşekkür ederiz

Eczacılar Odası Başkanı Sayın Tansu Dörtkol ve Yönetimi 15 adet kombine alarak Şampiyonluk  parolası ile başladığımız sezonda takımımıza büyük destek vermiştir. Teşekkür ederiz

Plaka50ŞampiyonBelli diyen Sayın Levent Aldatmaz da 6 adet kombine alarak kulübümüze destek vermiştir, teşekkürler

Uğur Okulları - Kapadokya Kampüsü sahibi Gümüştekin Ailesi adına Sayın Uğurcan Gümüştekin 11 adet kombine alarak elbette #NevşehirBelediyeSpor’un yanındayız dedi.

Teşekkürler Gümüştekin Ailesi ve Uğur Okulları