Türk Metal Kırıkkalespor müsabakasında yaşadığımız mağduriyet için girişimlerimiz sonucu Afdk önce dosyayı hukuk müşavirliğine sevk etmiş sonrasında da Müsabakada talimatlara aykırı davranmaktan TM Kırıkkalespordan savunma istemiştir.


SÖZLÜ SAVUNMA...


Türk Metal Kırıkkale Spor Klb. hakkında; 20.09.2015 tarihinde oynanan T.M. Kırıkkale Spor Nevşehir Spor BAL müsabakasında adı geçen kulübün sözlü savunma isteğinin kabulüne, Perşembe günü (15.10.2015) saat 14.00'de savunmasını yapmak üzere Kurulumuz binasına çağırılmasına, FDT. 73/5 gereği Nevşehirspor ilgililerine duyuruda bulunulmasına, gelmeleri halinde toplantıya katılmalarına karar verildi.


Bizim Nevşehirspor olarak talebimiz rakip Takımın sendikasına ait Ambulansın şöförünün müsabakanın son dakikalarında atağımızı keserek müsabakanın sonucuna etki ettiğinden müsabakanın lehimize tescili ve yahut tekrarlanmasıdır.


TFF Disiplin talimatının 22. Maddesinde belirtilen hükmen yenik sayılma maddesinin;

(ğ) bendinde belirtilen TFF'nin, müsabakalar için çıkardığı düzenleme hükümlerinin müsabaka sonucuna etki edecek şekilde ihlal edilmesi;

bendinde belirtildiği üzere ve rakip TM Kırıkkalesporun ev sahibi olarak tüm saha olayları , güvenlik , sağlık gibi sorumlulukların kendilerinde olması sebebi ile ve maalesef sağlık bakanlığına ait değil kendi sendikalarına ait bir ambulans ve şöförü ile bunu kasıtlı bir şekilde yapmaları sonucu talebimiz devam etmektedir.Ve bu konuda federasyon yetkililerince verilecek karar doğrultusunda hareket edilecektir.

Ayrıca bu yaşanan olay sonrası verilecek karar büyük önem arz ediyor. Yoksa her sıkışan takım bu tür yollara başvurur.

Nevşehir Spor Gençlik Kulubü'nün fotoğrafı.