İLK HAFTA OYNANAN MAÇLARDA DİYANET SPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ.
Nevşehir Amatör Küme Liginde U-11 ligi maçları başladı.
İlk gün oynanan maçlarda çok zevkli ve  çekişmeli maçlar oynandı.Toplam 5 takımın katıldığı maçlar Cuma gün sona erecek.
U-11 Ligi maçlarının hepsi Gazi Stadında oynanacak.Yarı sahada yapılan maçlarda 2003-2004 doğumlu sporcuların oynayabiliyor.Maç 8 kişi ile oynanıyor ve 8 değişiklik yapılabiliyor.Kız ve Erkek karışık olarak sahaya çıkabiliyorlar.Ligde ilk gün oynanan maçlarda Nevşehir Diyanet spor,rakibi Nevşehir Üniverste sporu 7-0 yenerek lige çok hızlı bir başlangıç yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.
Maçın ilk yarısı,Diyanet spordan Göktuğ Yiğitarslan ve Kaptan Ahmet Cihat Özbek'in attığı gollerle 2-0  Diyanet sporun üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda da çok üstün oynayan Diyanet spor, Kaptan Ahmet Cihat Özbek 3 ve Göktuğ Yiğitarslanın 2 attığı gollerle maçı 7-0 kazanarak U-11 ligine çok iyi bir başlangıç yaptı.Diyanet Sporda Kaptan Ahmet Cihat Özbek,attığı gollerle ve oynadığı futbolla maçın yıldızı oldu.Diğer forvet oyuncusu Göktuğ Yiğitarslanda ona eşlik etti ve skora 3 gol atarak katkı yaptı.
U-11 liginde oynanan diğer maçta ise Kapadokya Nevşehir Spor ile Ürgüp spor takımları karşılalaştılar.Çekişmeli geçen maçta ilk olarak dikkat çeken taraf Kapadokya Nevşehir Spor futbol takımı oyuncularının 5 tanesinin kız sporcu olmasıydı.Mücadeleden Ürgüp Spor takımı 4-1 galip ayrıldı.
Kapadokya Nevşehir Sporda Mehmet hemit;nasıl olsa bu futbol şenliği.Kız Erkek karışık oynanabiliyor.Bizde takımımızı oluştururken yetenekli kız sporcularımızıda kadromuza dahil ettik ve bu futbol şenliğine renk kattığımızı düşünüyorum dedi.