NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı, Futbol İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleştirilecek olan U-15 Futbol Ligi müsabakalarının Ekim ayının üçüncü haftasında başlatılacağı bildirildi.

ASKF Başkanı Mustafa Avcı, geçtiğimiz futbol sezonunda düzenlenen 8 futbol alt yapı liginin bu yeni sezonda da düzenlenmeye devam edileceğini belirtti.

Geçtiğimiz sezon alt yapı liglerine ilimizdeki iş adamlarının maddi katkılarının da sağlanmaya başladığını belirten Nevşehir ASKF Başkanı Avcı, “Geçtiğimiz sezon içerisinde 8 futbol alt yapı ligi düzenledik. Ve bu liglere katılım oldukça iyi oldu. Bu yeni sezonda katılımın da, iş adamlarımızın bu liglerimize ilgisinin de artmasını bekliyoruz. Alt yapı liglerinden bu sezon ilki olacak U-15 Ligi müsabakalarını Ekim ayının üçüncü haftasında başlamasını planlıyoruz. Geçtiğimiz sezon 6 takımın mücadele verdiği bu lige bu yıl daha fazla takımın katılmasını arzu ediyoruz” açıklamalarında bulundu.