Nevşehirli Genç futbolcu Mehmet Emin Çekiç U 18 Milli takımına davet edildi. 14 üncü kez Milli takım forması giyecek olan ve bu defa Milli Takım kaptanlığı da yapacak olan Milli Gururumuz Mehmet Emin Çekiç’e başarılar diliyoruz ve kısaca Mehmet Emin Çekiç kimdir sizlere tanıtıyoruz.

Nevşehir’in Milli Gururu…

Eski Trabzonspor ve Fenerbahçe ile  Milli takım futbolcularından Ogün ve Abdullah tarafından seçilerek U 18 Milli Takım Hocası Feyyaz Uçar tarafından Potekiz U 18 Milli maç kadrosuna dahil edilen ve 31 Ekim 2012 Saat: 15:00 de Kayseri Kadir Has stadında yapılacak olan Türkiye-Portekiz maçında Ay-Yıldızlı Milli Takım forması giyerek Nevşehir i temsil edecek olan Mehmet Emin Çekiç e başarılar diliyoruz…

 

Nevşehir'li Emin'i Milli Heyecan Sardı

 

01.01.1994 Doğumlu olan “ Mehmet Emin Çekiç “ , Nevşehir’in Gülşehir ilçesinin Hacıhalilli Köyünde Dünyaya Geldi. 7 Yaşında Eski Nevşehirsporlu Şakir Topoğlu Tarafından Filiz Lisans Çıkartıldı . Alt Yapısını Nevşehir İl Özel İdaresi Tarafından Alan  “ Mehmet Emin Çekiç “ Geçtiğimiz Sezon Nevşehirspor G.K ‘ ye Transfer Oldu . Fakat Sebebi Bilinmeyen Bir Şekilde Kadro Dışı Kaldı. Balda  12  Maç Yaptı. Taraftarın Gözdesi Oldu , Fakat Bu Sene Kendisine Haksızlık Yaptıklarını İddaa Eden “ Emin “ Kendini İl Özel İdaresinde Buldu . 18 Yaşında Olmasına Rağmen Nevşehir’in Yeteneklerinden Biri Oldu . Şimdi İse 14. Milli Takım Maçına Çıkacak . Şimdi tabi kafalarda soru işareti oluştu. Milli takıma seçilerek 14 kez formasını giyme başarısı gösteren bir genç futbolcu var elinizde Acaba Bizler mi Bilmiyoruz Nevşehir’deki Genç İsimlerin Yeteneklerini kıymetini(!)

Lütfen elimizdeki değerleri bulup çıkartıp Türk futboluna kazandıralım.