Türk Halk Müziği’nin ünlü isimlerinden Kürşat, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya'yı ziyaret etti.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, bol bol futbol dolu muhabbetin ardından ziyarette Nevşehirli değerli sanatçısı Kürşat ile bir araya gelerek takımımıza verdiği ve vereceği destekler için teşekkür etti. 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya; "Takımımızın 2019 model yeni bir marşa ihtiyacı var. Kanal 7’de yayınlanan Gündüz Gece programının başarılı sunucusu ve Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Nevşehirli hemşehrimiz Kürşat'tan rica ettim. İnşallah Nevşehir Belediyespor'un 2.lig şampiyonluk şarkısı sanatçımız Kürşat'a nasip olur" dedi.

Kanal 7’de yayınlanan Gündüz Gece programının başarılı sunucusu ve Türk Halk Müziğinin sevilen sanatçısı Kürşat'ta; "Her yiğidin gönlünde bir aslan, kanarya, kartal yada kaplan yatar derler ya. Benim gönlümde ise Kırmızı-Beyaz Nevşehir yatıyor. Nevşehirliyim, Nevşehir Belediyesporluyum. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl yaptığımız Nevşehirspor Marşı'mız şanslı geldi şampiyon olmuştuk. İnşallah bu senede şampiyon olur 2.lige yükseliriz. Şampiyon olursak memleketimizin marka değeri Nevşehir Belediyespor'umuza da güzel bir şarkı yapacağım" dedi.

Hatırlanacağı üzere sanatçı Kürşat, geçtiğimiz yıl söz ve müziği kendisine ait olan "Şampiyon Nevşehirspor" Marşı ile tribünleri coşturmuştu.