Ünlüer’in Yüzü Gülüyor

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde son birkaç yılda çok büyük yatırımlara imza atan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in yüzü gülüyor.

Bir yandan önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan Yarı Olimpik Havuzun inşasının tamamlanarak hizmete açılması için son rötuşların yapılmasının yanında önümüzdeki günlerde yine hizmete girecek olan yeni gençlik merkezinin sorunsuz tamamlanıyor olması nedeniyle yüzü gülen İl Müdürü Mustafa Ünlüer, oldukça keyifli.

Son yıllarda ilimizde görev yapmış il müdürleri arasında Merhum Nadir Yapsakaloğlu’ndan sonra spor yatırımları konusunda en şanslı il müdürleri arasında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’i keyiflendiren gelişmelerden biri de yıllardır Damat İbrahimpaşa Spor salonunun ilimizdeki tüm spor organizasyonlarının yükünü çekmesi nedeniyle duyulan sıkıntının büyük ölçüde giderilecek olması.

Yeni gençlik merkezi içerisinde bulunan salonun ilimizdeki çeşitli salon sporlarına antrenman sahası olarak kullanabilecek olması Damat İbrahimpaşa Spor salonunun yükünün de azaltılması anlamına gelecek.