Ünver Trübünler Küfür Yeri Değildir Trübün coşku neşe zevk ve sporun temaşa yeridir dedi...
Küfürün ne dini ahlaki nede spor etik anlayışına uygun olmadığını belirten Ünver,ayrıca sırf küfür nedeniyle kulüplerimiz maddi ve manevi çok ciddi cezalarla yara alıyorlar dedi.Taraftarlarımızın kulübüne en büyük desteği centilmence güzel tezahuratlarıyla başarılarına ortak olmak bu anlamda inanıyorumki trübünlerimiz takımlarına sahip çıkacak dostluk kardeşlik içerisnde coşkuyla takımlarına destek olacaklardır dedi.

Bu nedene dayalı olarak herhangi bir futbol müsabakasını izlemeye gelmediğini ifade eden Ünver, sportif alanlarında aynı Pazar yerleri gibi insanların sosyal yaşamlarının daha etkin hale gelebileceği merkezlere dönüştürülebileceğini söyledi. Ünver, Nevşehir’i BAL liginde bugüne kadar başarılı şekilde temsil eden Nevşehirspor Gençlik Kulübü yöneticilerine, futbolcularına ve idarecilere teşekkür ettiğini ifade ederek, bundan sonraki süreçte de başarılı olması temennisinde bulundu.

Diğer yandan Nevşehirspor Gana'lı Milli Kaleciyle Anlaştı,
 Konu hakkında açıklamlarda bulunan Nevşehirspor GK Futbol Sorumlusu Serhat Cantekin yaptığı açıklamasında Buca alt yapısında yetişmiş Manisa Alaşehirspordan 1994 doğumlu orta saha Emre Ertekin ve 1990 doğumlu U19 Gana Milli kalecisi ve aynı zamanda Gana Profosyonel Lig Kalecisi İbrahim Osmanu ile her konuda anlaştıklarını ve bu yıl şampiyonluk mücadelesi verecek Nevşehirspor GK ne transfer ettiklerini dile getirdi.
Dış Transferde; Ervin BALİÇ (Ayvalıkgücü Belediyespor) , Ali,  BAŞTURK (Kemer Belediyespor), Serhat ÖZALP (Ayvalıkgücü Belediyespor)  , Toygar AYDIN (Kemer Belediyespor) , Cihan CUROĞLU (Çerkezköyspor), Anıl BİRCAN (Niğde Belediyespor),  Mehmet Akif SADİRLİ (Yeni Diyarbakırspor), Erkut ÖZBİR (Sincan Belediyespor) , Atilla ÇALIM (Somaspor), Aytaç KOSE (Adapazarıspor), Ahmet  ARICI (Manavgat Belediyespor, Doğan Can Olukçu (Kemer Belediyespor) , Emre ERTEKİN (Alaşehir Belediyespor) , İbrahim OSMANU (Gana) anlaştı.
 İç Transferde ise :
 1) Evren KALAÇ, Ahmet KELEŞ, Gürkan  ALKAN,  Ali ÇEVİK, Mehmet SOLAK, Osman  ANLİ,  Yaşar BİRCAN, Vehbi BAKLACI, Güven SEYHAN, Çetin ÇELİK ile nikah tazeledi.